CC de trekhaak

Verhuizen? Hoe gaat het in zijn werk

Geplaatst op

Het zal iedereen wel eens overkomen, de tijd dat je moet gaan verhuizen. Het kan zijn dat je gaat verhuizen omdat je eindelijk op jezelf gaat wonen, of dat je van een kleine woning naar een nieuwe grotere woning gaat verkassen. Een leuk nieuw avontuur, maar waar helaas toch nog een hoop bij komt kijken. Het verhuizen zelf kan namelijk best wat tijd en stress vereisen. Het is daarom ook handig dat je een beetje weet hoe je dit het makkelijkst kunt aanpakken. In deze blog bespreken we een aantal handige stappen die je kunt ondernemen om je verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Maak een plan!

Begin met het maken van een duidelijk verhuisplan. Noteer en overleg goed wanneer de datum van verhuizing zal zijn. Houd hier ook rekening met de sleuteloverdracht van je nieuwe woning. Daarnaast is het handig om een checklist te maken. Hoeveel dozen en meubels schat je in om te moeten verhuizen, zitten er extra grote onderdelen en spullen bij waarvoor je een verhuisbedrijf wellicht moet inschakelen? En hoeveel hulp denk je dat je verder nodig hebt? Allemaal vragen die je voor jezelf even langs moet gaan om de verhuizing goed te laten verlopen.

Verzamel de benodigdheden

Zorg ervoor dat je voldoende verhuisdozen, verpakkingsmaterialen, tape en labels bij de hand hebt. Het is handig om verschillende formaten van dozen te hebben om alles passend te maken. Te veel ruimte over in een doos kan namelijk zorgen voor schade door het heen en weer husselen van de spullen

Inpakken maar!

Voordat je begint met het inpakken, is het eerst verstandig om je spullen te minimaliseren. Kijk kritisch naar je spullen en beslis wat je echt nodig hebt en wat je eigenlijk niet meer gebruikt. Gooi de niet gebruikte spullen weg of doneer ze aan een kringloopwinkel. Houd er ook rekening mee dat de kans groot is dat je toch nieuwe spullen aanschaft zodra je in je nieuwe woning gesetteld bent. Het scheelt dus veel verhuiswerk als je hier op tijd mee begint en over nadenkt.

Regel het transport

Zorg voor voldoende en genoeg vervoermiddelen om je spullen van A naar B te brengen. Het is in dit geval dan ook handig om een grote bus te huren. Hiermee voorkom je dat je meerdere malen op en neer moet rijden. Je kunt bij Hart autoverhuur een busje huren in Rotterdam. Waarom we Hart autoverhuur aanraden? Bij dit bedrijf bieden ze ook de mogelijkheid om verhuisartikelen erbij te huren, zoals verhuisdozen, steekwagens, spanbanden en dekens om de verhuizing gemakkelijker te maken.

Heb jij je plan al gemaakt?

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte als het gaat over de trends op het gebied van vakanties en allerlei leuke trips.

Contactgegevens

Via info @ cc-detrekhaak.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden